Dilluns, 6 de juny de 2011 | 12:23
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Rubalcaba: "Estem a quinze minuts de la reforma"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Es basarà en el document que va estar a punt d'aprovar-se
Rubalcaba: "Estem a quinze minuts de la reforma"
03/06/2011 17:45
9rubalcaba-consell-ministres
El vicepresident primer del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha garantit que la reforma de la negociació que preveu aprovar el Govern el proper 10 de juny buscarà la "flexibilitat" interna de les empreses, però no "a costa" de la seguretat i els drets dels treballadors.
"El Govern està a quinze minuts de fer la llei, perquè agafarà la base de l'acord que va estar a punt de tancar-se entre els sindicats i els empresaris", va explicar Rubalcaba en la roda de premsa després del Consell de Ministres.

Rubalcaba va anunciar que el Consell de Ministres del proper 10 de juny aprovarà la reforma sobre convenis argumentant que es tracta d'una reforma "necessària" per al mercat de treball.

Per al vicepresident primer, el Govern està decidit a prendre part dels acords bilaterals dels agents socials, que finalment no van poder concloure en un pacte global, amb la finalitat de que la llei sigui "la més propera possible" a aquests postulats.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1