Dimarts, 14 de juny de 2011 | 12:23
Vostè es troba a: Inici > Política >

Esclata un artefacte explosiu a la seu del PP d'Ordes (La Corunya)

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ha causat danys materials a diversos edificis
Esclata un artefacte explosiu a la seu del PP d'Ordes (La Corunya)
Política 13/06/2011 10:52
EuropaPress.- Un artefacte explosiu ha esclatat en la matinada d'aquest dilluns a la seu del PP de la localitat d'Ordes (La Corunya) i ha ocasionat danys materials en mitja dotzena d'edificis, però no va hi ha hagut persones ferides.
guardia civil
Segons han informat a Europa Press fonts policials, es va tractar d'una "forta" explosió sobre les 5.00 hores a la seu del PP, situada en un baix de l'edifici situat en el número 10 del carrer de Campeiras.

L'explosió va provocar danys a la seu del PP, en la qual va rebentar la façana i es van registrar danys en la persiana, en la finestra i en les escales d'accés, entre altres desperfectes, segons ha destacat les mateixes fonts policials.

Fonts populars han afegit que part del sostre de la seu popular "ha desaparegut", així com un graó de l'entrada a causa de la intensitat de l'explosió. Han afegit que fins i tot es van registrar danys en una funerari situada en un immoble situat a 30 metres del local del PP.

Trencaments de cristalls

La Policia Local ha precisat que l'ona expansiva va provocar el trencament de cristalls de mitja dotzena d'edificis del carrer i danys en façanes, així com desperfectes en cotxes estacionats a la zona.

El carrer on va succeir l'explosió ha estat tallada per la Policia Local i acordonada. En el lloc dels fets treballa la Policia Científica de la Guàrdia Civil, que ha obert una investigació.

Les mateixes fonts populars consultades per Europa Press han explicat que la Policia Científica ha apuntat que s'ha emprat un detonador per activar l'artefacte explosiu.

Està previst que en les properes hores es desplaci fins a la seu del PP d'Ordes el secretari general del PPdeG, Alfonso Rueda, i el president provincial dels populars de la Corunya, Carlos Negreira, entre uns altres.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1