Diumenge, 19 de juny de 2011 | 12:10
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

La felicitat de Po es veu amenaçada a la seqüela de 'Kung Fu Panda'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la cartellera
La felicitat de Po es veu amenaçada a la seqüela de 'Kung Fu Panda'
16/06/2011 18:17
Tornen les arts marcials més divertides amb la seqüela de ‘Kung Fu Panda', que farà les delícies dels més petits. Des de França i Argentina ens arriben dues divertides comèdies, ‘Micmacs, un gran follón' i ‘Un cuento chino', amb el sempre creïble Ricardo Darín.
Kung Fu Panda 2

Po està ara vivint el seu somni com el Guerrer del Drac, protegint la Vall de la Pau al costat dels seus amics i els seus companys mestres del Kung Fu, els Cinc Furiosos. Però la seva nova i impressionant vida es troba amenaçada per l'aparició d'un vilà formidable que planeja usar una marca secreta imparable per conquistar Xina i destruir el kung fu.

Micmacs, un gran follón

Primer va ser una mina que va explotar enmig del desert del Marroc. Anys després, va ser una bala perduda allotjada en el seu cervell. Bazil sembla no tenir molta sort amb les armes. La primera li va convertir en orfe, la segona li manté a la vora d'una mort sobtada. Alliberat de l'hospital, Bazil es troba sense llar. Afortunadament, aquest inspirat i alegre somiador és adoptat per una colla de drapaires de segona mà que viuen en una autèntica cova d'Ali Babá, els talents de la qual i aspiracions són tan sorprenents com diversos: Remington, Calculadora, Espetec, Talego, la Noia de Goma, el Petit Pete i Mamà Pa. Un dia, caminant al costat de dos enormes edificis, Bazil reconeix els logotips dels fabricants de les armes causants de les seves desgràcies. Amb ajuda de la seva fidel colla de bojos amics decideix venjar-se.

Un cuento chino

UN Cuento Chino és una comèdia profunda, emotiva, amb altes dosis d'humor negre, que narra la trobada fortuïta entre Roberto (Ricardo Darín) i un xinès anomenat Jun (l'actor Huang Sheng Huang) que passeja perdut per la ciutat de Buenos Aires a la recerca del seu oncle, l'únic familiar que té viu. Roberto es topa amb Jun en el moment en què aquest últim és llançat al carrer des de l'interior d'un taxi, després d'haver estat assaltat pel xofer i els seus companys. A partir de llavors comença una forçada i estranya convivència entre tots dos, doncs Roberto no parla xinès i Jun ni una paraula d'espanyol. L'ermità ferreter intenta deixar-lo en una comissaria i després en l'ambaixada de Xina, però ningú el vol rebre i no té més remei que portar-lo a la seva casa doncs, per sobre de la seva inclinació a una vida solitària s'imposa un sentiment solidari que li impedeix deixar a l'oriental abandonat al carrer com un gos.

Alguna cosa prestada

Rachel (Ginnifer Goodwin) és una prestigiosa advocada d'una important firma d'advocats de Nova York, que passats els anys, encara roman soltera. Tot es complica quan en celebrar el seu trenta aniversari, decideix celebrar-ho ficant-se al llit amb el promès de la seva millor amiga (Kate Hudson).

Premonició (Afterwards)

Nathan és un brillant advocat de Nova York amb una vida professional plagada d'èxits, però ara, que s'ha separat del seu únic i veritable amor, es troba perdut. En aquest moment apareix a la seva vida el doctor Kay, qui li adverteix que pot preveure la mort d'aquells que van a sucumbir en breu. Entre ells, el propi Nathan...
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1