Dijous, 21 de juliol de 2011 | 15:15
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Acomiaden a Carnicero de la Ser: "mai m'he sentit millor amb mi"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Vincula el comiat a les crítiques a Rubalcaba i diu que el candidat el va trucar
Acomiaden a Carnicero de la Ser: "mai m'he sentit millor amb mi"
19/07/2011 10:29
9carnisser
"Avui em diuen "lacai de Prisa" i m'acomiaden de la SER". Així anunciava a través de Twitter el seu acomiadament de la ràdio en la que ha estat 17 anys Carlos Carnicero. Casualitat o no, ha coincidit amb la seva enèsima ciber discussió amb Ignacio Escolar.
Aquesta última baralla entre els dos periodistes, en la que Carnicero va acusar a la parella del columnista de Público d'haver estat "endollada" a RTVE pel seu antic director, Luís Fernández, ha portat a Escolar a publicar la seva versió al seu bloc personal.

I només hores després es coneixia l'acomiadament de Carnisser de la Ser després de 17 anys i haver-se convertit en un dels vaixells almirall d'Hora 25, que presenta Àngels Barceló.

"Haig de digerir un acomiadament de la SER després de 17 anys a la cadena de Prisa. Mai m'he sentit millor amb mi", afirmava a Twitter, per sentenciar: "Per favor, algú sap on estan "els meus"?. Espanya s'està posant apassionant".

La ressaca, més dura

I si en calent amb prou feines va informar del que havia passat, la ressaca ha estat incendiària. En un article al seu bloc, Carnicero afirma que qui li va fer saber el seu comiat va ser el nou cap d'Informatius de la Ser, Antonio Hernández Rodicio. Afegeix que ell li va preguntar si tenia a veure amb la campanya de Rubalcaba, i que Hernández li va dir que no.

Assegura que poc després el va trucar Rubalcaba per demanar-li explicacions per la seva versió, i que en una altra trucada posterior el candidat li va demanar que no fes pública aquesta trucada, ni la seva conversa amb Hernández Rodicio. "He decidit que no em callaré res", sentencia (llegir l'entrada al seu bloc).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1