Redacció | Actualitzat el 21/06/2011 a les 12:29h

El rugbi català a la copa del món

La selecció catalana de "touch rugby" debutarà a Escòcia

Ivan Tibau amb la selecció catalana de rugby touch. Foto: Jordi Estruch.

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, va rebre el passat dilluns els components de la selecció catalana de touch rugby, que debutarà oficialment a nivell internacional a la Copa del Món de Touch, que es disputa a Edimburg (Escòcia) des d’aquest dimecres fins diumenge, amb la presència de més de 20 països.

Catalunya disputarà la Copa del Món en la categoria d’equips mitxtos, la més potent, i debutarà aquest dimecres contra Gales, actual campiona d’Europa. Els altres rivals del combinat català a la fase preliminar seran França, Holanda, Hongria i Irlanda. El secretari general de l’Esport els ha desitjat molta sort i els ha esperonat a “representar Catalunya el millor possible” en el campionat.

A banda del gruix de jugadors i jugadores i de l’entrenadora, Mekayla Storer, a la recepció hi ha assistit el vicepresident de l’Associació Catalana de Touch, Antoni Marin; el president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas, i el vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez.

Al costat de Catalunya, les seleccions participants en les diverses modalitats de la Copa del Món són Austràlia, Àustria, Bèlgica, Illes Cook, Anglaterra, Fiji, França, Alemanya, Guernsey, Hongria, Irlanda, Itàlia, Japó, Jersey, Luxemburg, Holanda, Nova Zelanda, Niue, Papua Nova Guinea, Escòcia, Singapur, Sud Àfrica, Espanya, Suïssa, Estats Units i Gales.

El rugby touch és una modalitat del rugbi en què no hi ha contacte i que pot jugar-se amb equips mixtos. L'Associació Catalana de Touch va ser fundada el 2009 i l'ingrés a la Federació Internacional de Touch es va produir el setembre del mateix any.

Navega per les etiquetes

rugbiEdimburgseleccions catalanes

COMENTARIS

+3
-0
Clown
Rugbi, 28/06/2011 a les 19:39
Ja és hora que Catalunya i Espanya es puguin enfrontar en un torneig oficial, això és el més important! I si no els hi està bé que pleguin, nosaltres seguirem endavant.

Molta sort amb el debut!
+2
-8
Rutbi
Anònim, 23/06/2011 a les 00:35
Enhorabuena, me gusta ver a la selección catalana representando a España.
+2
-6
Rutbi
Anònim, 23/06/2011 a les 00:29
Enhorabuena, me gusta ver a la selección catalana representando a España.
+8
-0
Molta sort
Anònim, 21/06/2011 a les 19:38
¿ Sabeu on es poden comprar aquestes samarretes ?
+15
-1
Sort
Gelet, 21/06/2011 a les 14:13
Felicitats!!
+21
-1
OK !!
Anònim, 21/06/2011 a les 13:09
Molta sort!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: