Dimarts, 9 de agost de 2011 | 12:43
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

La imitació xinesa de l'iPhone 5 arriba abans que l'original

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El mercat negre se supera
La imitació xinesa de l'iPhone 5 arriba abans que l'original
02/08/2011 17:23
iPhone 4 steve jobs apple
EP.- Apple guarda silenci pel que fa al llançament d'un telèfon mòbil sobre el qual sí han filtrat informació des de fabricants de components a empleats d'operadors. No obstant això, tothom dóna per fet que arribarà poc després del final de l'estiu.
Tan esperat és el llançament d'aquest nou iPhone 5 que un fabricant xinès de Shenzhen s'ha donat molta pressa a llançar una imitació que, suposadament, imita el disseny que es creu que tindrà, en funció de carcasses i fundes filtrades.

La imitació de l'iPhone 5 no nat té un cos extremadament fi -7 mil·límetres- i consisteix en una evolució del disseny de l'iPhone 4, amb les vores més arrodonides. Això sí, a diferència del 'smartphone' d'Apple, no està acabat en cristall sinó en plàstic, segons explica Giz-Xina.

En la part posterior, al costat d'una càmera amb 'flaix' LED, es troba un logotip d'Apple que imita a la perfecció l'original. També es poden veure uns logotips "de per riure" de les llicències de telecomunicacions emprades en el terminal original.

El 'smartphone' d'imitació xinès suposadament té 64 GB de memòria interna, una dada de dubtosa credibilitat, funciona amb un sistema operatiu basat en JAVA i compta amb Wi-Fi.

Aquells interessats a ser els primers a tenir un iPhone 5, encara que sigui més fals que un Nokia amb Android i finalment no se sembli en res a l'oficial, poden buscar-ho per Internet al preu de 108 euros.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1