Dissabte, 20 de agost de 2011 | 14:42
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Spielberg produeix al seu digne successor en 'Super 8'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la Cartellera
Spielberg produeix al seu digne successor en 'Super 8'
19/08/2011 11:05
J. J. Abrams dirigeix 'Super 8', una història de ciència ficció i intriga digna de la primera època del seu productor, Steven Spielberg. 'Conan el Bàrbar' -ja sense Swarzeneger- torna més fidel que mai al còmic i 'Manual D'Amore' fitxa a Robert de Niro per continuar la saga.
Super 8

A l'estiu de 1979, un grup de jovenes d'un petit poble d'Ohio són testimonis d'un xoc de trens catastròfic mentre rodaven una pel·lícula en super 8. Quan comencen una sèrie de desaparicions irregulars i esdeveniments inexplicables, els nois sospiten que no va ser un accident i el cap de policia intentarà descobrir la veritat.

Conan el Bàrbar

El bàrbar més llegendari de tots els temps torna aquest estiu. Després d'haver prosperat i evolucionat durant vuit dècades consecutives en l'imaginari col·lectiu –en prosa i il·lustrat, en la gran pantalla i en la petita, en jocs i en totes les formes i propietats imaginables– les gestes de Conan en l'Era Hiboria cobren ara vida com no s'havien vist mai en una colossal pel·lícula d'acció i aventures en 3D. Una recerca que comença com una vendetta personal per al feroç guerrer cimmeri, que no trigarà a convertir-se en una èpica batalla que ho enfrontarà a descomunals rivals i horribles monstres. Contra tota esperança de victòria, Conan s'adonarà que és l'única possibilitat de salvació de les grans nacions d'Hiboria enfront de la invasió d'un mal sobrenatural.

Manual D'Amore 3. Les edats de l'amor

En aquesta nova presentació de Manuel D´amore de Giovanni Veronesi veurem les tres diferents edats de l'amor i el que va ocorrent en totes i cadascuna d'elles. En "Joventut" se'ns explica la Història de Roberto, un jove i ambiciós advocat que està a punt de casar-se amb Sara. El jove veurà truncada la seva destinació després d'una trobada amb la misteriosa i provocativa Micol amb la qual descobrirà una nova realitat. En "Maduresa" coneixerem la història de Fabio, un conegut presentador de televisió casat des de fa vint-i-cinc anys. Aquest personatge es veurà arrossegat per les circumstàncies i per la intrigant i embriagadora Eliana de la qual no li va a resultar fàcil lliurar-se. Finalment pel "Més enllà" coneixerem la història d'Adrian, un professor nord-americà que se'n va a viure a Roma després d'haver passat uns anys en solitari despues del seu divorci. Durant la seva estada coneix a Viola que farà que despertin en ell alguns sentiments que semblaven dormits... El fil conductor de les peripècies amoroses dels protagonistes serà de nou l'emblemàtic taxista Cupido interpretat per Emanuele Propizio.

Li quattro volte

En un llogaret de Calàbria situat en uns alts pujols des de les quals s'albira al lluny el mar Jònic, un lloc on el temps sembla haver-se detingut, passa els seus últims dies un vell pastor. L'home està malalt, però creu que ha trobat el medicament adequat en la pols del paviment de l'església i que pren cada nit dissolt en aigua.... Així s'inicia un nou cicle de vida, mort i renaixement dividit en quatre quadres, quatre voltes.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1