Diumenge, 21 de agost de 2011 | 14:51
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Miley Cyrus, Britney Spears o Lady Gaga: Les dones més riques d'Hollywood

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Fortunes desmesurades de les 'celebrities'
Miley Cyrus, Britney Spears o Lady Gaga: Les dones més riques d'Hollywood
18/08/2011 17:30
Miley Cyrus, Britney Spears o Lady Gaga
EP.- Són maques, famoses, la gent les adora i tenen treballs molt bé remunerats. El seu talent, la seva capacitat per mobilitzar a les masses i el seu olfacte en els negocis són suficients perquè els seus comptes corrents no parin de créixer. Les 9 dones més riques de l'univers de l'espectacle deixen molt clar que elles ho valen.
Van arribar disposades a menjar-se el món i han aconseguit arribar a la seva meta i superar-la amb escreix, com es dedueix de l'estudi d'Hollywood Life. A Jennifer López, per exemple, no li costa molt arribar a fi de mes, tenint en compte que en el seu haver té 250 milions de dòlars.

Des que es va separar de les Destiny's Child, la carrera de Beyoncé ha crescut com l'escuma i els seus comptes al banc no han parat de sumar zeros. Si finalment es queda embarassada, el seu fill arribarà al món gràcies a una mare que té 300 milions de dòlars.

La benjamina de la llista només té 18 anys però la seva carrera meteòrica ha propiciat que Miley Cyrus ja tingui diners de sobres per a la seva jubilació. Un total de 120 milions és el que ha 'estalviat' l'ex Hannah Montana des que es decidís a provar sort al món de l'espectacle.

L'altra núvia de l'any, Kim Kardashian, aquesta noia que no se sap molt bé a què es dedica: ¿celebrity? ¿protagonista d'un reality? Sigui com sigui, la jove ha aconseguit pastar una fortuna que ascendeix als 35 milions gràcies al seu talent en... Ser famosa.

Lady Gaga no ha parat de treballar des que es donés a conèixer. Discos, gires, col·laboracions, enregistraments... Una agenda tan atapeïda, que encara no ha tret temps per començar a gastar els 110 milions de dòlars que ha guanyat.

Hi ha vegades en els quals la sort arriba si més no ho esperes. Jessica Simpson, aquesta rossa que va provar al món de la música i de la interpretació, passant sense pena ni glòria, es va adonar que tenia una vocació oculta: la moda. Amb 31 anys ja pot presumir de tenir un imperi en aquest sector que li han fet guanyar ni més ni menys que 1.000 milions de dòlars.

Però no sempre són cantants o actrius. La mítica Oprah Winfrey podrà per fi gaudir dels més de 2.700 milions de dòlars que ha guanyat en tots els seus anys al capdavant dels programes televisiu més reeixits.

La Princesa del Pop tampoc es queda enrere i encara que hagi tingut problemes psicològics, per descomptat que l'economia no li donarà cap mal de cap tenint en compte que Britney Spears té més de 155 milions de dòlars.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1