Notícies

Notícia

Lluís Soler, nou President del Consell Comarcal del Baix Ebre

08/07/2011

Fotografia il·lustrativa de la notícia“Un govern sòlid, cohesionat, amb voluntat de diàleg i consens amb les formacions polítiques de l’oposició”. D’aquesta manera el nou President del Consell Comarcal, Lluís Soler, ha començat la legislatura del Consell Comarcal del Baix Ebre. Soler, que és el President més jove de la història del Consell, s’ha mostrat “agraït i satisfet” per la confiança dipositada amb la seva candidatura. El candidat de Convergència i Unió ha obtingut 13 vots pels 6 del candidat del Partit Socialista de Catalunya, Joan Curto.

Lluís Soler s’ha compromès en treballar amb “la il·lusió necessària per marcar un punt d’inflexió” i ha volgut posar èmfasi a dedicar-se amb “energia constant i permanent enfocada i dirigida al servei públic de la nostra comarca”. Tanmateix, el President del Consell Comarcal, ha apuntat que “s’ha de vetllar per garantir un òptims serveis públics per a tots”. Per aquest motiu, ha manifestat que “s’han de superar els límits partidistes i territorials”. Soler, per acabar, ha dividit la seva tasca de govern amb sis eixos: dinamització econòmica, polítiques socials, territori, equilibri territorial, prestació de serveis públics i coordinació institucional.

Per la seva banda, el Portaveu del Partit Popular, Juan Font, ha celebrat el pacte de govern amb CIU. Un pacte de govern “legítim” que es basa amb 3 eixos: el programàtic, l’estructural i l’estabilitat política. Així, el Portaveu del PP ha destacat la “coincidència d’objectius entre els dos grups”.

El Portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya, Dani Andreu, ha estès la mà a l’equip de Govern i ha puntualitzat que “el Consell ha de ser un òrgan finalista que ajudi als més necessitats”. Per altra banda, el Portaveu del Partit dels Socialistes, ha ofert al Govern “una relació fluida amb debat i consens”. A més, ha afegit que s’ha de defensar el nostre territori i per aquest motiu ha proposat “un pacte comarcal per al desenvolupament”.

El portaveu de Convergència i Unió, Rubén Lallana, ha destacat “la preparació de Lluís Soler, la seva experiència política i la seva capacitat de treball” . Lallana, ha manifestat que “Soler liderarà un projecte difícil d’oblidar”. Paral·lelament, ha donat les gràcies al Partit Popular per “posar per endavant els interessos generals i no els partidistes”.

Tortosa (Baix Ebre), 7 de juliol de 2011


Anar al llistat de notícies