Dilluns, 26 de setembre de 2011 | 15:46
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Govern es proposa recuperar els "valors tradicionals de Catalunya"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cleries vol reforçar els valors que CiU considera "bàsics"
El Govern es proposa recuperar els "valors tradicionals de Catalunya"
26/09/2011 12:08
9cleries
El Govern treballa en un pla per recuperar el que considera valors tradicionals de Catalunya, com la tolerància, l'esforç, l'estima i el respecte, ha anunciat el conseller Cleries, qui ha assenyalat que ara han quedat en un segon pla per la crisi i la nova immigració.
En declaracions a TV3, Cleries ha assenyalat que el Pla Nacional de Valors es traslladarà eventualment a les escoles, entitats socials i associacions d'immigrants.

El conseller ha aclarit: "No és cap imposició, és proposar com podem reforçar aquests grans valors que són universals, però que volem que per al nostre país siguin uns valors bàsics".

En el document inicial del pla s'indica que és necessari promoure els valors comuns que reforcen els vincles de pertinença dels ciutadans a Catalunya.

Per aconseguir-ho, proposa reformular els valors essencials que havien contribuït a "enfortir la nació i la convivència" i que han ajudat a conservar la seva identitat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1