Dimarts, 27 de setembre de 2011 | 15:42
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rubalcaba no congelarà pensions ni salaris de funcionaris en 2012

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El candidat socialista demana a Rajoy que expliqui els seus plans
Rubalcaba no congelarà pensions ni salaris de funcionaris en 2012
27/09/2011 13:18
9rubalcaba
EuropaPress.- El candidat socialista a la Presidència del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat aquest dimarts que si guanya les eleccions el 20N no congelarà les pensions ni el salari dels funcionaris, encara que ha reconegut que tampoc podrà aplicar-los grans pujades salarials.
A més, Rubalcaba ha aprofitat per demanar al president del PP, Mariano Rajoy, que aclareixi quins seran els seus plans, perquè, al seu judici, quan Rajoy diu que no pujarà l'IVA i l'IRPF "en un primer moment", això vol dir que després sí ho farà.

Per al candidat socialista, les paraules de Rajoy, acompanyades de les retallades que estan fent els Governs autonòmics del PP obliguen al fet que els 'populars' expliquin els seus plans perquè, a la seva manera de veure, estan preparant un "desballestament de l'Estat del benestar".

Rubalcaba s'ha expressat així després d'una visita a l'empresa Flisa (dedicada a la bugaderia industrial), una companyia promoguda pel Grup Fundosa de la Fundació ONCE, on el 87 per cent dels seus empleats són discapacitats. A la seva seu -que Rajoy va visitar també fa un any- Rubalcaba ha mantingut una reunió amb la Confederació Empresarial Espanyola de l'Economia Social (CEPES).
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1