Dijous, 13 de octubre de 2011 | 15:33
Vostè es troba a: Inici > Política >

Els veïns del Poblenou culpen l'Ajuntaments dels incidents entre nazis i antifeixistes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dos detinguts
Els veïns del Poblenou culpen l'Ajuntaments dels incidents entre nazis i antifeixistes
13/10/2011 13:47
9mossos-poblenou
Els veïns del barri de Poblenou ho tenen clar: els incidents entre neonazis i antifeixistes, que van acabar aquest dimecres amb dos detinguts, "s'haurien evitat si l'Ajuntament hagués impedit de facto el concert". Consideren que "la policia ha donat la imatge de defensar la celebració d’aquest concert atacant els qui volien impedir-lo".
En un comunicat de valoració dels fets, l'Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou mostra la seva "total oposició" a que se celebrin al seu barri actes d'ideologia ultradretana nazi. Asseguren que es van posar en contacte amb el regidor de districte, Eduard Freixedes, per tal que impedís la celebració del concert barrant l'entrada al bar als assistents. El regidor, però, es va rentar les mans amb l'argument que "no tenía el permís de la Fiscalia per entrar en el local".

No obstant això, l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, havia ideat un important dispositiu policial a la Zona Hermètica de Sabadell per si el concert se celebrava a la cocapital vallesana.

"Expressem la nostra gran preocupació davant el fet que l’Ajuntament cregui que la tranquil•litat als nostres carrers es paga amb la tolerància respecte als qui prediquen el racisme i la xenofòbia", asseguren, i recorden que hi va assistir el líder de Plataforma per Catalunya a Cornellà.

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1