Dimarts, 22 de novembre de 2011 | 12:35
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PSOE convocarà el seu Congrés 'renovador' aquest dissabte

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els socialistes triaran al substitut de Zapatero al febrer
El PSOE convocarà el seu Congrés 'renovador' aquest dissabte
21/11/2011 13:53
Zapatero compareix després de l'anunci d'ETA
CatalunyaPress.- El secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat aquest dilluns que l'executiva del partit ha convocat al comitè federal del partit per al dissabte, per fixar la data del Congrés socialista, segurament "la primera setmana de febrer", en el qual es decidirà qui el substitueix i abandera el projecte del partit en la nova legislatura.
Durant l'executiva del partit, cap membre s'ha postulat per substituir a Zapatero, segons el propi president. El PSOE intentarà avançar el màxim possible el Congrés federal –Zapatero ja ha apuntat a principis de febrer- per "rellançar el projecte" polític del partit al més aviat possible i "mantenir la coherència de la responsabilitat amb Espanya".

Zapatero ha comparegut davant els periodistes explicant que ha posat per davant els interessos d'Espanya que els del partit socialista i ha assenyalat que creu "que els espanyols saben que teníem tot el vent en contra en aquestes eleccions".

D'altra banda, Zapatero ha descartat saltar-se la legalitat per avançar el traspàs de poders, tal com havia suggerit Mariano Rajoy, encara que ha ofert la seva "màxima col·laboració" i ha assenyalat que no hi haurà ni "el més mínim problema".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1