Dimarts, 6 de desembre de 2011 | 12:47
Vostè es troba a: Inici > RSC >

La catalana Agbar, Yokohama i Niça, guanyadores dels World Smart City Awards

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Entre un centenar de candidatures de 19 països
La catalana Agbar, Yokohama i Niça, guanyadores dels World Smart City Awards
01/12/2011 12:02
angel-simon-agbar
La ciutat japonesa de Yokohama, el projecte integral de mobilitat de Niça i el sistema de gestió d'aigua 'Agmos' d'AGBAR han estat els guardonats en la primera edició dels World Smart City Awards, que reconeixen projectes en l'àmbit de les ciutats intel · ligents .
Yokohama ha estat premiada en la categoria de 'Ciutats' per un projecte en el qual es combinen diferents tecnologies i mecanismes de presa de decisions ciutadanes per reduir el CO2 i la seva dependència dels combustibles fòssils, segons informa Fira de Barcelona.

La companyia Agbar ha estat premiada pel seu sistema de gestió integral de l'aigua 'Agmos', una eina que permet visualitzar de manera geogràfica i en temps real paràmetres com la quantitat i qualitat de l'aigua subministrada, que es posa a la disposició de l'empresa i dels usuaris finals.

Per la seva banda, el projecte de Niça té per objectiu reduir les emissions de gasos hivernacle i descongestionar la ciutat, amb intervencions en el transport públic, en l'estacionament públic de vehicles i la gestió del tràfic.

Els premis, que han rebut més d'un centenar de candidatures de 19 països, s'han lliurat aquest dimecres en el sopar de gala de la Smart City Expo & World Congress.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1