5è aniversari del domini .cat

Actualment hi ha més de 52.000 pàgines web amb el domini català.

El domini .cat, dedicat expressament als catalanoparlants, ha complert ja 5 anys des de que es va començar a utilitzar. Per tal de commemorar aquesta important data s’ha celebrat un acte a l’Institut d’Estudis Catalans. L’acte, organitzat per la Fundació puntCat, també ha servit per nomenar a Ricard Huguet com a nou president de la fundació.

Més de 10.000 nous registres cada any fan créixer a una velocitat vertiginosa aquest domini, que ja s’ha convertit en un important símbol per Catalunya. La celebració va comptar amb la presència del conseller de d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Mena. El conseller va destacar el domini com una eina fonamental per la normalització del català i un èxit per a tots els catalans i catalanes.

Des d’Ègar.cat, sentint-nos part d’aquesta gran família del domini .cat, celebrem el seu èxit i esperem que en els pròxims anys segueixi creixent al mateix ritme que ho està fent ara.

Foto: ara.cat

Redacció @diariegar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>