Dijous, 22 de desembre de 2011 | 11:16
Vostè es troba a: Inici > RSC >

La Fundació Agbar i el CGPJ creen un fòrum estable sobre Dret d'Aigües

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aquest dimarts, la presentació
La Fundació Agbar i el CGPJ creen un fòrum estable sobre Dret d'Aigües
19/12/2011 19:33
agbarcatalan
El Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i la Fundació Agbar han acordat impulsar un fòrum estable sobre Dret d'Aigües com a marc de reflexió multidisciplinària orientat a ampliar el coneixement en matèria mediambiental i contribuir al desenvolupament de la doctrina jurídica en un tema que afecta a tots els àmbits de la vida personal i social.
És la primera iniciativa d'aquest tipus a Europa i busca avançar en la unificació de criteris sobre una realitat normativa diversa que va des de l'àmbit local fins al comunitari, per a un millor servei a la societat en l'exercici del dret a l'aigua.

Els consellers Ramón Camp i Félix Azón, en nom del CGPJ, i Ángel Simón i Ciril Rozman, en representació de la Fundació Agbar, subscriuran aquest dimarts un conveni pel qual acorden "la realització d'activitats conjuntes en matèria de formació, amb la finalitat d'ampliar coneixements en matèries mediambientals, amb la intenció de la creació d'un fòrum permanent sobre Dret d'Aigües".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1