Liquidació de l'estoc tèxtil de la Federació. Ara dessuadores!

FCE - Federació Catalana Esgrima

COPES BARCELONA A SABRE I FLORET

Els dissabtes 10 i 17 e desembre es va celebrar a Reina Elisenda la Copa de Barcelona, Torneig Nacional de Rànking, en modalitats de sabre i floret resectivament. En aquestes competicions van participar una gran quantitat de tiradors catalans del SAM, CEEHEB, EHB, MAL, GLL i la mateixa FCE.

Llegiu-ne més...

BONES FESTES!

La Federació Catalana d'Esgrima us desitja unes molt bones festes i un feliç any nou ple d'esgrima!

Les espasistes catalanes competeixen a la Copa del Món de Burgos

Les espasistes catalanes van participar aquest cap de setmana en la Copa del Món Júnior Ciudad de Burgos. La representació catalana comptava amb cinc tiradores júnior. Irene Benedicto va aconseguir el millor resultat en la posició nº39 d’entre més de 90 participants. La seva sortida de la ronda de poules va ser forta, amb quatre victòries, que la van situar en el nº27 de la classificació.
cimg0246

INAUGURACIÓ DE LA RESIDÈNCIA DEL CENTRE DE TECNIFICACIÓ DE LES TERRES DE L'EBRE

El dissabte 3 de desembre va tenir lloc a Amposta la inauguració de la nova residència del Centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre, amb capacitat per uns quaranta esportistes.