Dijous, 12 de gener de 2012 | 12:53
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

EL PARE NOSTRE D'ESADE

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
EL PARE NOSTRE D'ESADE
ELS MIOLS D'ISIDORO
11/01/2012 17:57
Pare Nostre que estàs a Esade. Santificat sigui el seu nom. Vingui a nosaltres i a la Generalitat el seu regne. Faci's la seva voluntat i també el de la seva Directora General Senyora Bieto aquí a la terra, com en els mitjans.

El pa el nostre de cada dïa no se'l donis a Urdangarín, ni tampoc al seu soci Torres. Perdona'ls totes les seves subvencions, com nosaltres ja hem perdonat als seus protectors. No li deixis caure de nou en la temptació, pel bé de la Casa Reial, mes, lliura'ns d'ell i del seu Institut Noos. Amén.

¡Ai els jesuïtes! ¿Per què els han expulsat tantes vegades i de tants països d'Europa? ¿Per què els va dissoldre un Papa? ¿Per què Manuel Azaña i Fernando de los Ríos els van aplicar també la dissolució immediata? ¿Existiria ESADE durant la Segona Republica espanyola? ¿Col·locaria la Generalitat republica com passa ara a tants eminents esadistes, que no cal confondre amb els alumnes que paguen els seus “mileuristes” cursos de formació?

¡Quines preguntes que se m'ocorren a aquestes hores del dia!

Miauuuuuuu….!


CENSURA INTERNA A ESADE
ESADE DEMANA Als SEUS ALUMNES QUE NO PARLIN AMB LA PREMSA DEL CAS NOOS
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1