Divendres, 20 de gener de 2012 | 14:38
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El CAC rectifica Albiol

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Proposa membres independents per a Badalona Comunicació
El CAC rectifica Albiol
19/01/2012 14:42
xavi garcia albiol
L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, va demanar suport al Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) davant el bloqueig dels candidats al Consell d'Administració de Badalona Comunicació, que necessiten de l'aval de dos terços dels edils. La resposta contundent: que en proposi a persones independents.
El CAC ha suggerit a l'Ajuntament de Badalona (Barcelona) que realitzi una nova proposta de les candidatures al Consell d'Administració de Badalona Comunicació amb persones independents que no siguin regidors ni de lliure designació de l'Ajuntament, després que els membres proposats no hagin tingut suficient quòrum, segons un comunicat.

L'empresa pública Badalona Comunicació té a les seves mans la gestió dels serveis de radiodifusió sonora de Ràdio Ciutat de Badalona i de la Televisió de Badalona, i en la renovació els set membres del seu Consell d'Administració en el ple consistorial no s'ha aconseguit la majoria necessària de dos terços.

Per això, l'alcalde, Xavier Garcia Albiol, va demanar al consell que assumís la mediació de l'assumpte, i el CAC ha demanat al popular una nova proposta "evitant que, de forma majoritària, ostentin un càrrec electe o de lliure designació de l'Ajuntament".

El CAC insisteix que la proposta de les persones nomenades per gestionar l'empresa pública ha de fonamentar-se en "la capacitat, el mèrit i la idoneïtat dels candidats", i ha demanat que s'incorpori la justificació d'aquests nomenaments.

Així mateix, el CAC ha recordat al consistori que ha de nomenar també a tres representants del Consell de Ciutat en el Consell Consultiu Assessor de Badalona Comunicació.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1