Dimarts, 24 de gener de 2012 | 14:29
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Ana Pastor suspèn la privatització d'El Prat i Barajas

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Treballa en un nou model per quan el mercat sigui més favorable
Ana Pastor suspèn la privatització d'El Prat i Barajas
23/01/2012 13:44
Façana de la terminal de l'aeroport de Barcelona9
El Ministeri de Foment ha anunciat que suspèn els concursos de licitació dels aeroports de Barcelona-El Prat i Madrid-Barajas i que treballa des del cap de setmana passat en un nou model de gestió aeroportuària que contempla l'entrada de capital privat més endavant, segons va avançar la ministra de Foment, Ana Pastor, en roda de premsa.
Pastor ha justificat la decisió de la cancel·lació dels concursos, la licitació dels quals culminava el proper 31 de gener, en "les desfavorables" condicions dels mercats que podrien deteriorar el valor dels actius del gestor aeroportuari.

Els treballs que van començar aquest cap de setmana se centren a "posar en valor" l'ens públic per posteriorment donar entrada al capital privat. A més, la ministra de Foment entén que "Aena és més el tot que la suma de les parts".

Creu que les licitacions que s'han anul·lat pretenien afavorir la competència entre tots dos aeroports "quan l'objectiu ha de ser afavorir a tots dos perquè competeixin amb els grans 'hub' europeus".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1