Dimecres, 22 de febrer de 2012 | 13:04
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Moren dos periodistes pels bombardejos a Homs

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La coneguda reportera Marie Colvin i un fotògraf francès
Moren dos periodistes pels bombardejos a Homs
22/02/2012 11:01
Marie Colvin, periodista americana morta en Homs
EuropaPress.- Una periodista nord-americana i un fotògraf francès han mort aquest dimecres al barri de Bava Amro de la ciutat siriana d'Homs com a conseqüència dels bombardejos efectuats per l'Exèrcit, segons ha informat la Comissió de la Revolució Siriana.
Els periodistes morts són la nord-americana Marie Colvin, que treballa per al diari britànic 'The Sunday Times', i el fotògraf francès Remi Ochlik, segons activistes de l'oposició siriana i testimonis. Tots dos eren corresponsals de guerra veterans que van treballar en països d'Orient Pròxim.

Un testimoni ha declarat per telèfon a l'agència Reuters que uns projectils van impactar contra la casa en la qual es trobaven els periodistes i, mentre fugien, van ser aconseguits per un coet.

Colvin és una famosa periodista de guerra, recognoscible per portar un pegat en l'ull esquerre, que va perdre en l'explosió d'una bomba en 2001 a Sri Lanka.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1