RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
21/06/2012 14:10
Sin título
Documents sobre Josep Prat, Carles Manté i l'escàndol sanitari d'Innova
A.Q.
La iniciativa del secretari general del PSC, Pere Navarro, de reclamar una comissió parlamentària d’ investigació sobre sanitat i l’espectacular informe sobre actuacions de Josep Prat, ara president de l’ Institut Català de la Salut (ICS), han produït un gran compàs d’espera. Hi ha divisió d’opinions sobre si finalment serà cessat Prat o no. Costa imaginar que en qualsevol altre país europeu Prat pogués continuar.

Mentrestant, Eldebat.cat ha decidit reproduir la nota pública de l’ajuntament de Reus (la podeu llegir íntegrament aquí) relativa a Prat, al holding Innova i, en definitiva, a aspectes concrets d’un cert funcionament sanitari català. Va ser lliurada dimecres als mitjans de comunicació per l’alcalde CiU de Reus, Carles Pellicer.

De fet i de dret, es tracta d’un informe signat pel secretari general i l’interventor de l’ ajuntament de Reus. És d’un gran detall, d’ alta qualitat jurídica i de bon control de gestió. Això si, molt i molt tardà.

Aquest diari en donà ahir una àmplia informació. Ara es poden afegir informacions sobre Jorge R. Batesteza Penna, persona dedicada a temes de construcció. Seria d’ origen argentí, potser arquitecte o amb funcions d’aquest ordre, en part relacionades amb la sanitat pública catalana

El 20 de juliol del 2004, va ser nomenat membre del Consell d’Administració del Parc Sanitari “Rovira i Virgili”, ubicat on hi hagué l’ Hospital Militar de Barcelona. Va dur a terme un treball sobre inversions sanitàries de la Generalitat de Catalunya, junt amb Roser Fernández, que el 2008 va ser nombrada directora general de la patronal Unió Catalana d’ Hospitals ( llavors presidida per Boi Ruiz) i ara és secretària general de la conselleria de Salut, sempre amb Boi Ruiz. El tercer coautor d’ aquell treball fou Miquel Argenté Giralt, ara director de l’ àrea de recursos del Servei Català de Salut. Fonts sanitàries informen que Batesteza va ser sovint responsable d’obres del Servei Català de Salut des de molt abans del Tripartit, per tant sembla ser que també ho fou quan Prat era director general d’ aquell servei. En el 2006 o el 2007, sota el Tripartit, Batesteza hauria deixat de treball directament per al departament de Salut.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
1Veure i / o afegir comentaris
mercé coromines:La nota pública feta pel ajuntament de Reus i publicada...
mercé coromines
22 19:13:30/06/2012
La nota pública feta pel ajuntament de Reus i publicada al debat.cat.Espero que sigui un document ha enmarcar.Quan el fiscal per fi citi ha declarar a Josep Prat.ESSPERO VEURE-HO ALGUN DIA.Gràcies per l´informació.
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (84.88.10.250)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat