Dilluns, 03 de Juny de 2013
Alcover Alcover
Alt Camp
Muntanyes de Prades
 
 
Salutació
 
Ajuntament
 
Organismes
 
Equipaments
 
Urbanisme
 
Hisenda i Governació
 
Promoció econòmica
 
Medi Ambient
 
Educació
 
Joventut
 
Sanitat i Serveis Socials
 
Serveis Municipals
 
Arxiu Municipal
 

 
  
Salutació

Benvingut/da a la nostra web,

Tant si ets veí i per tant ja coneixes el nostre poble, com si ets foraster i encara no has tingut la oportunitat de fer-ho; espero que trobeu en aquest espai virtual el propòsit de la vostra visita.

A les nostres pàgines hi podeu trobar la descripció de tots aquells elements, equipaments i serveis que conformen l’ajuntament i el municipi, així com la possibilitat de descobrir indrets singulars del nostre poble, la nostra oferta cultural i les nostres festes.

També podeu conèixer la proposta turística que estem dissenyant i que reposa sobre tres eixos bàsics; el museu municipal i l’exposició permanent de fòssils referida a “les muntanyes de Prades ara fa 240 milions d’anys”, el patrimoni cultural i arquitectònic del centre històric (ca Cosme, església de la Sang, Portal de la Saura, barri jueu, ...) i l’entorn natural que l’envolta (muntanyes de Prades, vall del Glorieta, mas de Forès i molins paperers, ...). Tot això sense deixar de banda la promoció del nostre polígon industrial anomenat “Roques Roges” que està vivint un procés d’implantació molt satisfactori.

Però, el nostre objectiu no es limita en oferir tota la informació i coneixement d’Alcover, volem que la nostra web sigui una eina per apropar-nos més als ciutadans. Hem d’aprofitar la possibilitat que la tecnologia ens posa al nostre abast per millorar els canals de participació ciutadana i aconseguir implicar-nos tots d’una manera més directa en els projectes municipals.

Desitjant que la nostra web sigui veritablement una eina comunicativa que faciliti la proximitat i la interactivitat amb els nostres visitants, et dono les gràcies per la teva connexió.

Anton Ferré i Fons
Alcalde d'Alcover

A/e: aferre@alcover.cat
 
Turisme
 
el poble
 
Festes
 
Esports
 
Àrea de Premsa i Comunicació
 
entitats i grups locals
 
activitats
 
informació d'interès
 
Descàrregues
 
Objectes perduts
 
La Botiga
 
SERVEIS
fotografies
enquestes
contacte
cerca al web
 

  Patrocinadors Patronat de Turisme de la Costa Daurada La Ruta del Cister Consell Comarcal de l'Alt Camp