Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Joventut

La regidoria de Joventut articula els seus serveis i activitats mitjançant dos equipaments: d'una banda el Casal de Joves d´Argentona, situat al centre d'Argentona, a l'antiga fàbrica Velcro, i de l'altra l´Espai Jove de Sant Miquel del Cros són serveis municipals destinats a joves i adolescents a partir de 12 anys que vulgueu ocupar el vostre temps lliure. Són punts de trobada juvenils on podeu jugar gratuïtament al futbolí, billar, tennis de taula, bàsquet, jocs de taula... Però com que hi ha temps per tot, també disposeu d´aules d´estudi per a fer els deures i treballs amb suport educatiu, informació juvenil i ordinadors amb connexió internet.

 
T´oferim una programació sòcio-educativa variada amb activitats sensibilitzadores, artístiques, culturals, reflexives, socials, emocionals... Tanmateix et convidem a implicar-t´hi, a participar i contribuir aportant propostes, junts omplirem les tardes d´activitats per a joves actius, creatius i participatius com tu.
Tens al teu abast l´assessorament, la informació i l´orientació dels dinamitzadors/es, no dubtis en conèixer els recursos d´oci, de formació i prevenció que poden ajudar-te en el creixement personal i en la construcció de la identitat juvenil pròpia.

Pla Local de Joventut
Tràmits

Instància de sol·licitud d'espai i material del Casal de Joves 

 
Dades del servei

Regidor de Joventut:
Arnau Aymerich
aymerichca@argentona.cat

Tècnica de Joventut:
Mònica Bertran
bertrangm@argentona.cat

Dinamitzadors/es Socials:
Susanna Abril
Ferran Egea

Aleidis Vila
joventutargentona@gmail.com

Conserge:
Jordi Casanovas

Telf. 93 797 49 00 Ext. 654/658

AJUNTAMENT D'ARGENTONA © 2014