Qui som

Som un projecte social ubicat a la Garrotxa (Girona) que té per missió millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones de col·lectius vulnerables. Utilitzem una estructura empresarial potent que treballa per crear valor tant per a l’organització com per a la resta de la societat.

Visita’ns

Des del Servei d’Atenció al Visitant rebem visites de centres educatius, grups, famílies i particulars. Vine a gaudir d’una experiència única i plena de sensacions per a petits i grans.

Productes

Iogurts, postres, gelats i melmelades. Les nombroses referències presents al mercat es distingeixen per la gran qualitat i autenticitat.

Actualitat  flecha_azul

‘Per mi és un luxe poder treballar aquí’.

 

14-11-2018

 

Entrevistem en Jesús Gil Sánchez, del departament comercial de La Fageda. El nostre protagonista d’aquesta setmana es va incorporar a l’equip de La Fageda ara fa uns cinc anys, el 2013. Ho va fer com a promotor de vendes del gelat .

 
Seguir llegint

Veure la seva felicitat em canvia el dia

 

14-11-2018

 

L’Elisabet Fargas Molleví té 54 anys i en fa 17 que treballa a La Fageda. Hi va entrar el 2 de març de 2001 com a monitora de torn de nit d’una de les residències que la fundació té a Olot per a les persones que necessiten viure de forma acompanyada.

 
Seguir llegint

Quina diferència hi ha entre un iogurt batut i un de quallat?

 

14-11-2018

 

Iogurt grec, líquid, amb sabor, ensucrat, desnatat, natural, cremós, sense lactosa… Hi ha diverses famílies i diferents tipus de iogurts. A La Fageda n’elaborem i comercialitzem una gran varietat. Voleu saber quina diferència hi ha entre ells i quines característiques té cada un?

 
Seguir llegint