El CF Badalona ha sumat un empat a casa contra l’Europa en un partit espès a l’Estadi (0-0).

Els visitants, podrien haver aconseguit els tres punts amb un 3 oportunitats clares a la segona part, mentre que el Badalona ha tingut a les botes de Sana, a la primera part, i de Ferran i Carri a la segona, les opcions per marcar, però no han pogut transformar cap gol. En la primera part, la igualtat ha estat la tònica dominant, amb una ocasió de perill real en cada una de les dues porteries de les botes de Sana i Martí. A la represa, el Badalona ha tingut més protagonisme ofensiu, però el partit s’ha trencat i els visitants han pogut decidir en un parell de contracops amb mala finalització per sort badalonina. Amb el d’avui, el Badalona suma 4 porteries seguides sense encaixar gol, i tindrà una nova oportunitat diumenge vinent al camp de l’Andratx mallorquí.