Un audiovisual i cinc espais sobre el passat, present i futur de la pesca marítima a la Costa Brava
Aula gastronòmica i taller de degustació on descobrir la riquesa dels productes del mar a través de la cuina marinera tradicional.
Activitats pedagògiques per a tots els nivells educatius per descobrir el mar, la pesca i el peix fresc del nostre litoral.
Cicle d'activitats entre 2022 i 2023 de conservació i difusió del patrimoni marítim i pesquer de la Costa Brava
Subscriu-te al nostre butlletí i estigues informat de les novetats, accions, programa i agenda del Museu de la Pesca.
Descarrega’t l’audioguia que t’explicarà el procés que duu el peix del mar al plat, passant per la subhasta.
Reserva activitats i compra entrades a través de la nostra plataforma digital. En un sol click!
Aula gastronòmica per a la recerca, formació, difusió i promoció del peix fresc de la llotja de Palamós. Activitats, show-cookings, demostracions, visites guiades i tallers per a tots els perfils de públics.
Espai de col·laboració entre la Universitat de Girona i la Fundació Promediterrània per a la difusió i promoció de la recerca acadèmica ens àmbits del mar, el peix, la pesca i el patrimoni marítim i pesquer.
Documare és un servei d'informació i documentació que aglutina, gestiona i difón informació relacionada amb els sectors de la pesca i el peix, el patrimoni etnològic marítim i pesquer i altres àmbits marítims de la perspectiva de les ciències socials.
Museu de la Pesca