El 21 d’abril a La Fageda organitzem la XX Jornada sobre el Model Fageda, una iniciativa dirigida a emprenedors socials, que compta amb 15 places disponibles.
La primera entrevista de l’any 2023 l’hem volgut dedicar a la persona més jove que treballa a La Fageda, l’Aleix Mesa, de 20 anys.
Iogurts i bífidus, postres làcties, gelats i melmelades. Són les famílies de productes de La Fageda, que fem a la nostra finca de Santa Pau, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Elaborem els lactis amb la llet fresca de les nostres granges i les melmelades amb ingredients curosament seleccionats. Controlem tots els processos de producció sota estrictes requisits de qualitat per oferir uns productes bons i saludables. I caminem cap al futur amb la clara voluntat de crear nous gustos i formats per adaptar-nos al dia a dia dels nostres consumidors.
Compromesos amb la sostenibilitat des del primer dia
El nostre compromís amb la sostenibilitat és a l’origen del projecte, que va néixer per contribuir a resoldre una problemàtica social. La voluntat de dignificar la vida de les persones és inseparable del respecte al nostre entorn. Per això, treballar per a un món més sostenible forma part de la nostra raó de ser, i cada dia ens esforcem per desenvolupar i implantar bones pràctiques en aquesta direcció.
Més informacióViviu una experiència Fageda gaudint de la màgia de l’entorn i coneixeu de prop el projecte, la nostra filosofia, la granja i els processos d’elaboració dels productes, que també podreu tastar. Des del Servei d’Atenció al Visitant us oferim diverses modalitats de visita: per a centres educatius, grups i entitats, famílies i infants. També organitzem jornades de formació per a emprenedors socials.
Veniu a visitar-nos