“El sentit del treball és un treball amb sentit”

Treballem per millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones en risc d’exclusió social de la Garrotxa, mitjançant un treball real i digne.

Iogurts com ningú més els fa

Amb ingredients de qualitat i molts somriures, així elaborem els iogurts a La Fageda.

Des de fa més de 30 anys, elaborem iogurts al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Els nostres iogurts

Fes-te Arrelat i gaudeix en exclusiva de La Fageda!

La comunitat que uneix a persones que comparteixen el sentit i els valors del nostre projecte.

Sessions gastronòmiques, visites teatralitzades i de màgia, tallers de sostenibilitat i molt més!

Entra i fes-te Arrelat!

Els nostres primers iogurts ecològics

Una varietat de iogurts fets amb llet ecològica, i la textura pròpia dels nostres iogurts naturals de sempre.

La llet i la resta dels ingredients són de proximitat i d’origen 100% natural.

Descobreix-los!

Veniu a visitar-nos

Voleu viure una experiència Fageda?

Oferim diferents modalitats de visita perquè grans i petits pugueu conèixer de prop el projecte, la granja, el procés d’elaboració i el model empresarial de La Fageda.

Visites

Més de 40 anys de compromís social

1982-2022

Novetats a La Fageda
Actualitat
21 juny 2023
Ampliem la gamma de gelats amb tres exquisides i refrescants innovacions

Tretze anys després del llançament dels primers gelats, complimentem la nostra gamma de postres refrigerats amb tres noves referències de gelats: ‘Caramel amb ametlles garapinyades al punt de sal’, ‘Maduixes amb nata’ i ‘Galetes de xocolata’.

Llegir més
Blog
28 juny 2023
La Clara, la Rosa, la Fina, l’Anna i la Marga expliquen la seva experiència com a voluntàries de l’aula d’acollida de NOIMA, l’Escola de Noves Oportunitats de la Garrotxa

Entrevistem a les 5 voluntàries de l'aula d'acollida de NOIMA, l'Escola de Noves Oportunitats de la Garrotxa, i parlem de les funcions que desenvolupen.

Llegir més

La Fageda, un projecte socioempresarial

Som un projecte social amb la missió de millorar la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat de la Garrotxa. Per assolir aquest objectiu, hem creat una estructura empresarial potent que concep el treball com una eina que ens dignifica, i també oferim diversos serveis assistencials. A La Fageda, acompanyem cada persona perquè desenvolupi al màxim les seves capacitats.

Coneixeu el nostre projecte

Els nostres productes

Iogurts i bífidus, postres làcties, gelats i melmelades. Són les famílies de productes de La Fageda, que fem a la nostra finca de Santa Pau, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Elaborem els lactis amb la llet fresca de les nostres granges i les melmelades amb ingredients curosament seleccionats. Controlem tots els processos de producció sota estrictes requisits de qualitat per oferir uns productes bons i saludables. I caminem cap al futur amb la clara voluntat de crear nous gustos i formats per adaptar-nos al dia a dia dels nostres consumidors.

Compromesos amb la sostenibilitat des del primer dia

El nostre compromís amb la sostenibilitat és a l’origen del projecte, que va néixer per contribuir a resoldre una problemàtica social. La voluntat de dignificar la vida de les persones és inseparable del respecte al nostre entorn. Per això, treballar per a un món més sostenible forma part de la nostra raó de ser, i cada dia ens esforcem per desenvolupar i implantar bones pràctiques en aquesta direcció.

Més informació

Voleu visitar La Fageda?

Viviu una experiència Fageda gaudint de la màgia de l’entorn i coneixeu de prop el projecte, la nostra filosofia, la granja i els processos d’elaboració dels productes, que també podreu tastar. Des del Servei d’Atenció al Visitant us oferim diverses modalitats de visita: per a centres educatius, grups i entitats, famílies i infants. També organitzem jornades de formació per a emprenedors socials.

Veniu a visitar-nos
Forma part de la comunitat
Subscriu-te
Col·labora amb els projectes de La Fageda
COL·LABORA
Segueix-nos a les xarxes socials