La nostra finca es troba dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i per aquest motiu estem adherits a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).
En aquesta entrevista, la Ines Soldevila ens explica les seves funcions com a comercial, i parlem sobre com gestionar comandes, queixes i reclamacions de la millor manera possible, així com dels canvis que ha experimentat l’àrea comercial durant aquests anys.
Iogurts i bífidus, postres làcties, gelats i melmelades. Són les famílies de productes de La Fageda, que fem a la nostra finca de Santa Pau, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Elaborem els lactis amb la llet fresca de les nostres granges i les melmelades amb ingredients curosament seleccionats. Controlem tots els processos de producció sota estrictes requisits de qualitat per oferir uns productes bons i saludables. I caminem cap al futur amb la clara voluntat de crear nous gustos i formats per adaptar-nos al dia a dia dels nostres consumidors.
Compromesos amb la sostenibilitat des del primer dia
El nostre compromís amb la sostenibilitat és a l’origen del projecte, que va néixer per contribuir a resoldre una problemàtica social. La voluntat de dignificar la vida de les persones és inseparable del respecte al nostre entorn. Per això, treballar per a un món més sostenible forma part de la nostra raó de ser, i cada dia ens esforcem per desenvolupar i implantar bones pràctiques en aquesta direcció.
Més informacióViviu una experiència Fageda gaudint de la màgia de l’entorn i coneixeu de prop el projecte, la nostra filosofia, la granja i els processos d’elaboració dels productes, que també podreu tastar. Des del Servei d’Atenció al Visitant us oferim diverses modalitats de visita: per a centres educatius, grups i entitats, famílies i infants. També organitzem jornades de formació per a emprenedors socials.
Veniu a visitar-nos