Ajuntament d'Arenys de Mar

www.arenysdemar.org - tornar a portada
A Tocar Ratlla i Arenys Activitats
divendres, 23 d'octubre


Taulell Oficial d'Anuncis
Les entitats d'Arenys de Mar
Visita Arenys de Mar: allotjament, plànol, itineraris...
Calamarenys 2009
Centre Cultural Calisay. Equipament municipal
Televisió Digital Terrestre
Arenys recicla
Teatre Principal
Festival de Jazz
Pla d'acció cultural
Participa
50è Aniversari de la Biblioteca P. Fidel Fita
Defensor del ciutadà
Museu d'Arenys de Mar
Ràdio Arenys de Mar
Buscar feina
Platges d'Arenys
E-Tram
Acollida
Llei de Barris 07: Sant Elm
Pla Especial del Port 2006
Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) 2006
Obres del FEIL
 
A Tocar Ratlla

Consulteu aquí tots els butlletins publicats.

El butlletí d'informació municipal arriba cada mes a les cases arenyenques amb les notícies que ha generat el consistori durant tot el mes. Després de les últimes eleccions municipals del maig de 2007, el butlletí ha sortit al carrer amb un canvi d'imatge important. Així, el format és més gran, pròxim a un DIN A-4, té 16 pàgines i aposta clarament per les imatges per explicar tot el que s'ha fet. La prioritat d'aquest Govern són les persones i per aquesta raó es fa una aposta per un A Tocar Ratlla renovat, que oferixi més continguts, un mitjà de comunicació àgil, com, de fet, ha de ser tot el que fa referència a l'Ajuntament: fàcil, planer i accessible.

Pel que fa als continguts, els grups polítics amb representació municipal hi tenen veu cada mes, i no cada dos mesos com s'havia fet tradicionalment. Cada mes us presentem un reportatge en profunditat, en el qual intentem donar veu, també, als protagonistes del tema que tractem. Una altra de les novetats és la secció "Sala de Plens", en la qual us fem un resum dels acords que ha pres el Ple de l'Ajuntament cada mes. 

Aquesta publicació està concebuda com una eina de servei públic que ha de contribuir a fer més transparent l'activitat institucional de l'administració més pròxima a la gent d'Arenys. Amb la voluntat de facilitar l'accés a la informació municipal, les notícies que apareixen al butlletí s'enregistren als estudis de Ràdio Arenys amb la finalitat de fer arribar la versió àudio del butlletí a les persones cegues o amb visibilitat reduïda de la població. L'enregistrament és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de Miquel Vila, Joan Pera, Mercè Sàbat i Montse Comí. En aquest sentit, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha arribat a un acord amb ONCE a través del qual aquesta entitat fa arribar l'A Tocar Ratlla als seus associats a la vila.

El butlletí, així com totes les publicacions municipals i aquest mateix web, s'edita sota la llicència de Creative Commons, que substitueix el tradicional copyright i dóna llibertat als lectors de reproduir i fer difusió dels continguts de la revista, sempre que se'n citi l'autoria i no es faci servir amb finalitats comercials. Formar part del projecte de Creative Commons és una aposta del Govern municipal, que entén que té ple sentit tenint en compte que es tracta de publicacions que es paguen amb diner públic.

Arenys Activitats

Una altra publicació municipal és l'agenda Arenys Activitats, que en forma de desplegable inclou les activitats de tot tipus que es duen a terme a Arenys de Mar durant tot el mes. Es reparteix mensualment i conjunta amb el butlletí municipal. Són els mateixos organitzadors qui les inclouen en l'agenda del web municipal. La portada de  l'Arenys Activitats canvia cada mes i cada any versa sobre una temàtica diferent relacionada amb Arenys: hi hem vist retrats de personatges il·lustres, dibuixos de racons i places d'Arenys i, durant el 2007, l'Arenys Activitats s'ha afegit a la celebració dels 50 anys de la Biblioteca P. Pare Fidel Fita.
A Tocar Ratlla i Arenys Activitats
Periodicitat: mensual
Difusió: 8.000 exemplars.
Coordinació i redacció: Marta del Castillo i Rabascall.
Regidoria de Comunicació.
Correu electrònic: premsa@arenysdemar.cat
telèfon: 93 795 99 02
 
 
 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00