Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
GRIP A
Dades de l'àmbit
Amb data 3 de desembre de 2009, el Ministeri de Sanitat i Política Social informa que en el seu espai dedicat a la grip A (informaciongripea.es) ha actualitzat continguts referents a les vacunes i la grip i l'embaràs.

Arxiu PDF
MiniaturaInformació
PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL GRIP A

PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL GRIP A.

Fitxer: PLA_ACTUACIO_MUNICIPAL_GRIP_A.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Tamany: 1,34 MB



La Regidoria de Salut Pública i Consum edita una guia amb els consells per prevenir la grip A

Arxiu PDF
MiniaturaInformació
Grip A

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: Grip_a_web_municipal.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Tamany: 4,51 MB



COMUNICAT DE L´ALCALDIA D'ARENYS DE MAR EN RELACIÓ A LA GRIP A

L´Ajuntament ha iniciat una campanya de prevenció contra la Grip A. Una primera reunió, taula de treball, celebrada el passat dia 2 de setembre va servir per assentar-ne les bases.

L´alcalde, Ramon Vinyes; la regidora de Salut Pública i Consum, Lorena Estrada; la directora del Cap (Centre d´Atenció Primària), Montserrat Tristany i la Cap del Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, Anna Catalina Supervia, han acordat les primeres i principals línies d´actuació.

El CAP, que ja té un protocol propi establert, tractarà de forma preferent tant els aspectes preventius com d´atenció, d´acord amb les pautes que s´hi preveuen.

L´Ajuntament, per la seva part, es regirà per un protocol propi. I, de forma conjunta, el CAP i l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Salut Pública de l´Àrea de Servei a les Persones, estan coordinant una campanya informativa adreçada a la població en general.

Totes les actuacions es faran sota els auspicis d´aquesta alcaldia que, a més de participar en les decisions, portarà a terme un seguiment acurat de les actuacions previstes.

Paral·lelament, el passat 15 de setembre, es va posar en marxa la campanya de vacunació de la grip comuna.


Ramon Vinyes
Alcalde d'Arenys de Mar
Destaquem
 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00