Subvencions i ajuts

Subvencions i ajuts

AJUTS PER A L’ASSISTÈNCIA A COLÒNIES I CAMPAMENTS L’ANY 2011, L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES ESCOLARS OBLIGATORIS DEL SEGON CICLE D’EDUCACIÓ INFANTIL I L’ASSISTÈNCIA A LLARS D’INFANTS PER AL CURS ESCOLAR 2011/2012

Departament: SERVEIS SOCIALS
Data de termini: Fins el: 30/09/2011

Beneficiaris:
Els ajuts s’atorgaran als alumnes que assisteixin als centres de la comarca, públics i privats concertats, que cursen segon cicle d’educació infantil (3 - 6 anys); als que assisteixen a llars d’infants de la comarca i als nois/es de la comarca que participin a l’estiu en colònies o campaments, organitzats/des per entitats de lleure, sempre que compleixin amb els requisits determinats per les característiques socials, econòmiques i familiars que es detallen en el punt quart, d’acord amb el que disposa el conveni signat amb la Diputació de Tarragona.

Documentació a aportar:
1. Sol·licitud d’ajut degudament emplenada i amb l’apartat d’autorització signat per tots els membres de la unitat de convivència majors d’edat que constin al certificat de convivència.
2. Fotocòpia íntegra de la declaració de renda de l’exercici 2010 de tots els membres que constin al certificat de convivència que estiguin obligats a presentar-la.
3. Certificat de convivència expedit per l’ajuntament corresponent, on constin tots els membres que estan empadronats al domicili.
4. Fotocòpia del DNI o NIE de tots els membres de la unitat familiar.
5. Fotocòpia del títol de família nombrosa, si s’escau.
6. Fotocòpia del títol de família monoparental, si s’escau.
7. Certificat de reconeixement de disminució o de grau i nivell de dependència expedit per la Generalitat de Catalunya, si s’escau.

Descarregui's les Bases de l'Ajut:
BASES PER A LA CONCESSIÓ D’AJUTS PER A L’ASSISTÈNCIA A COLÒNIES I CAMPAMENTS L’ANY 2011, L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES ESCOLARS OBLIGATORIS DEL SEGON CICLE D’EDUCACIÓ INFANTIL I L’ASSISTÈNCIA A LLARS D’INFANTS PER AL CURS ESCOLAR 2011/2012 [PDF - 309 KB.]


Anar al llistat de subvencions i ajuts