Dimarts, 28 de maig de 2013 | 10:00
Vostè es troba a: Inici > Política >

 Vidal-Quadras no repetirà com a eurodiputat del PP per parlar "sense embuts"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 POLÍTICA
 Vidal-Quadras no repetirà com a eurodiputat del PP per parlar "sense embuts"
Política 27/05/2013 11:34
9Allunyo Vidal-Quadras en roda de premsa
 El vicepresident del Parlament Europeu Aleix Vidal-Quadras ha augurat aquest dilluns que no repetirà com a eurodiputat del PP en les properes eleccions europees perquè és crític amb el partit i parla "sense embuts".
 En una entrevista de Catalunya Ràdio recollida per Europa Press, ha vaticinat que, considerant que la composició de les llistes la decideix el partit, no tornarà a formar part de la candidatura del PP: "Jo suposo que no; amb el sistema actual, no, perquè la llista la farà Cospedal".
 
   No obstant això, l'expresident del PP català ha insinuat la possibilitat de concórrer a les eleccions europees sota un altre paraigua: "A cap ciutadà espanyol se li pot negar el dret a presentar-se a unes eleccions".
 
   Vidal-Quadras ha defensat un canvi dins del PP que permeti que la militància esculli mitjançant primàries els candidats del partit a les diferents eleccions, una proposta que ja va plantejar en l'última Interparlamentaria dels populars.
 
PP "EXPLOSIU"
 
   Preguntat sobre si existeix un moviment crític amb Mariano Rajoy dins del PP, l'eurodiputat popular ha assegurat que existeix una situació interna "potencialment explosiva", encara que ha reconegut que governar amb majoria absoluta fomenta la unió interna.
 
   Vidal-Quadras ha criticat de nou la tebiesa que, al seu judici, mostra el Govern central amb el procés sobiranista de Catalunya, i ha argumentat que un "govern seriós" deixaria de prestar diners a la Generalitat fins que abandonés la seva aposta per l'autodeterminació.
 
   L'eurodiputat ha reiterat que, d'aquesta forma, el Govern arribaria a un punt en què no podria pagar als seus empleats públics, i que seria llavors quan l'Estat, mitjançant l'article 155 de la Constitució Espanyola, podria intervenir la Generalitat per posar ordre i convocar eleccions al cap d'un temps.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1