Col·laboradors CJ

Busquem nous col·laboradors pel Carnet Jove!

El Carnet Jove és un servei de promoció personal de la Generalitat de Catalunya, adreçat als joves d'entre 14 i 29 anys inclosos, el qual té com a principals àmbits de treball l'emancipació i la participació dels i les joves.

Amb el Carnet Jove tothom hi guanya. El carnet ofereix durant tot l'any avantatges permanents que faciliten els nostres col·laboradors amb una gran varietat d'esdeveniments, convocatòries i propostes, orientats a potenciar i motivar el vessant cultural, social i participatiu, i a contribuir a millorar la qualitat de vida dels nostres joves titulars.

Més de 3.000 entitats col.laboradores fan possible aquest programa i el Carnet Jove els ofereix l'oportunitat de connectar amb els nostres joves a través de la gran varietat de mitjans de comunicació de què disposa.

Ja són més de 500.000 joves catalans els qui gaudeixen de l'accés a serveis i productes a través d'avantatges en diferents àmbits, on poden triar més de 7.000 descomptes.


Cap cost

El Programa Carnet Jove comporta notables beneficis per als establiments i entitats col.laboradores i no té cap cost addicional a l'avantatge o descompte voluntari que aplica cada col.laborador. Només has d'oferir un mínim d'un 10% de descompte en articles i/o serveis.


Reconeixement

Identifica el teu establiment amb l'adhesiu del Carnet Jove i et beneficiaràs d'una campanya publicitària anual de gran repercussió adreçada als joves catalans a través de televisió, ràdio, premsa, internet, pòsters i publitrameses.

Si la vostra entitat ven per internet, posem a la vostra disposició una nova eina Webservice perquè els titulars del Carnet Jove puguin accedir en línia a l'oferta validant la seva titularitat. Si activeu aquest servei, el vostre establiment estarà també en un apartat destacat de la nostra web "Avantatges en línia".


Publicitat de franc

Sumar-se com a col.laborador del Programa Carnet Jove representa tenir publicitat completament de franc per mitjà de:

- Internet: www.carnetjove.cat amb 60.000 visites i 260.000 pàgines vistes mensuals de mitjana respectivament.

- Presencia a les xarxes socials: Facebook i Twitter.

- Telèfon d'atenció ciutadana 012

- Novetat 2012: Aplicació Mòbil del Carnet Jove. Aplicació mòbil totalment gratuïta que facilita als titulars la consulta i la cerca dels avanatges del Carnet Jove que tenen al seu voltant, amb una eina de geolocalització.

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© 2007-2012 Agència Catalana de la Joventut