Beques CJ

Beques CJ

El programa “Connecta’t” del Carnet Jove representa el vessant social i participatiu del carnet. Els seus objectius són promoure la interrelació entre els joves, fomentar valors com el de la solidaritat i ajudar el jovent a accedir al món professional, potenciant la ciència, la creativitat i la cultura.

A QUI VAN DESTINADES?
A persones joves d’entre 16 i 30 anys al llarg de la convocatòria i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

QUAN ES POT PARTICIPAR?
El termini per presentar sol·licituds s’inicia el dia de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i finalitza el 29 de maig del 2013.

QUÈ M’OFEREIXEN LES BEQUES?
Les beques tenen una dotació de 5.000€ cadascuna*.
La persona beneficiària desenvolupa una estada formativa en una empresa de referència del sector en concret de la beca amb una durada aproximada d’un any, durant dels dotze mesos posteriors a la resolució de la beca.

* L’experiència de la primera edició de la Beca CJ Connecta’t a l’Enginyeria ha posat de manifest que els àmbits professionals científicotècnics necessiten un augment de la dotació econòmica, per la qual cosa s’ha augmentat la dotació de la beca en 12.000€ per poder continuar oferint-la a la població jove i contribuir així als seus processos d’emancipació.


- Beca Carnet Jove Connecta't al disseny
Col·labora amb l’estudi de disseny del Programa Connecta’t del Carnet Jove elaborant el disseny i il•lustració de les convocatòries del Programa Connecta’t del 2014.

- Beca Carnet Jove Connecta't a les Lletres
Fes de periodista durant un any al diari El Punt Avui. Sigues becari de redacció i publica un mínim d’onze peces.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la ràdio
Col·labora en el programa radiofònic El matí i la mare que el va parir de l’emissora ràdio Flaixbac, durant una temporada. Realitza tasques de producció del programa i també les entrevistes.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic
Publica vint-i-dues tires còmiques a Ediciones El Jueves. Onze tires es publiquen al setmanari en paper i les altres onze a la pàgina principal del web d’El Jueves, on hi resten penjades durant una setmana. En una segona ronda, el guanyador o bé un dels quatre finalistes, pot editar un llibre amb Editores de Tebeos.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Fotografia
Exerceix de becari/ària de fotografia al diari La Vanguardia durant un any, publicant un mínim de vint fotografies al diari.

- Beca Carnet Jove Connecta't al Grafisme
Realitza una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya durant una temporada (de setembre de 2013 a juliol de 2014), posant en pràctica els teus coneixement en disseny gràfic.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Caracterització
Accedeix al món de la caracterització, perruqueria i maquillatge dins el sector televisiu mitjançant una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya durant una temporada (de setembre de 2013 a juliol de 2014).

- Beca Carnet Jove Connecta't al Vestuari
Executa una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya durant una temporada (de setembre de 2013 a juliol de 2014) posant en pràctica els coneixements de disseny de vestuari i moda.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Ambientació
Accedeix al món de l’escenografia i disseny d’interiors dins el sector televisiu mitjançant una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya durant una temporada (de setembre de 2013 a juliol de 2014).

- Beca Carnet Jove Connecta't al Muntatge Musical
Executa una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya durant una temporada (de setembre de 2013 a juliol de 2014) posant en pràctica les teves aptituds en muntatge musical.

- Beca Carnet Jove Connecta't a la Enginyeria
Col·labora amb l’empresa Aqualogy Soluciones Industriales durant un any, al departament de producció i projectes, dins l’àrea de disseny, construcció i explotació de plantes per al tractament d’aigües industrials: potables, residuals i reutilització, donant recolzament als projectes de disseny i construcció de noves solucions de tractament d’aigua per a la indústria.


BASES COMPLETES, SOL·LICITUD I PARTICIPACIÓ A: www.carnetjove.cat/connectat

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© 2007-2012 Agència Catalana de la Joventut