Notícies
El texturitzador del menjador …
12-11-2015 Menjadors Escolars
Durant aquest curs, als menjadors escolars estem descobrint la textura tenen els aliments i, el més important, com la podem transformar perquè ens sigui més agradable… I us preguntareu. Com es...
Llegeix mésDinar de tardor al menjador
05-11-2015 Menjadors Escolars
La tardor va començar el 23 de setembre i acaba el 21 de desembre, dia del solstici d’hivern.És l’estació més freda i seca de l’any i en són característics fruites...
Llegeix mésCuinar amb nens: panellets
Ja tenim aquí la Castanyada i com no… arriba el moment de fer panellets. Una d’aquelles de tota la vida que semblen que estiguin expressament pensades per fer amb nens…
Sabíeu que…
Aquest curs 7 i TRIA ha fet 25 anys? Fa 25 anys, un grup d’amics, vam apostar per crear una empresa, en aquell moment molt innovadora, que volia ser una barreja…
Una visió sistèmica al menjador escolar
Formem des d’una mirada més amplia Una mirada que ens permet mirar el nen des de tota la seva globalitat. Una mirada on entenem el monitor de menjador com a part del…
e-lleure: laboratori d’emocions, el blog
Aquest any el projecte pedagògic del temps de migdia que us proposem és un viatge experimental a través del tacte. Si jo fos… I si l’any passat el nostre projecte a…
Inscripcions
Pagar sempre fa mal
Portal Treballadors
Pagar sempre fa mal