Notícies anteriors

Serrahima acull el campionat català de proves combinades

Una de les cites esperades de l’any arriba a Barcelona amb gairebé una cinquantena d’atletes de quatre categories.

El Pratenc AA aconsegueix el doblet al màster de clubs

Lleida va acollir la festa dels clubs en categoria màster i l’equip del Baix Llobregat es va endur la victòria en categoria masculina i femenina.

El Trail Guilleries va posar punt i final a la Copa Catalana

Ahir es va celebrar la darrera prova de la competició de trail de la FCA. Diversos noms propis de promoció que van sumar els punts finals.

Sant Hilari Sacalm acull el tancament de la copa catalana trail

Després de quatre proves, sabrem el guanyador i guanyadora de la copa de promoció. A més, el Trail Guilleries celebra proves absolutes.

Informació Titulació Tècnic/a d'Atletisme

Criteris de Selecció

· Campionat d’Espanya de Federacions Sub 18

· Campionat d’Espanya de Federacions Absolut

· Nota informativa sobre els criteris de selecció per al Campionat d’Espanya Sub16 en edat escolar.
Davant la proximitat de la fase final del Campionat de Catalunya Sub16 d’aire lliure, i donat el lògic interès d’atletes, tècnics i clubs catalans sobre els criteris de selecció que aquesta Federació establirà per a la confecció de la selecció catalana que assistirà al Campionat d’Espanya de Federacions Sub16 en edat escolar que tindrà lloc el 8 i 9 d’octubre a Gijón, el Comitè Tècnic comunica que la FCA establirà aquests criteris de selecció tan aviat l’RFEA publiqui la circular amb les normes reguladores de l’esmentada competició.