FEDERACIÓ CATALANA ATLETISME

Notícies anteriors

Catalunya es proclama subcampiona per federacions

La selecció catalana va tornar a pujar al podi, una posició que no abandona des de la creació del campionat.

Dues medalles catalanes a l’Europeu d’Espoo sub 23

Paul McGrath es va proclamar campió d’Europa als 20 K marxa, mentre que Berta Segura va fer bronze al 4x400 m.

Tarragona torna a acollir el Pentatló màster de combinades

L'estadi Natàlia Rodríguez viurà el campionat de proves combinades màster amb diversos noms destacats del panorama.

L’Arrels trail acull el Campionat català màster

La prova de Canovelles formarà part diumenge del circuit de la federació catalana d’atletisme pel que fa a l’atletisme de +35.

Criteris de Selecció

· Nota informativa sobre els criteris de selecció per al Campionat d’Espanya Sub16 en edat escolar.
Davant la proximitat de la fase final del Campionat de Catalunya Sub16 d’aire lliure, i donat el lògic interès d’atletes, tècnics i clubs catalans sobre els criteris de selecció que aquesta Federació establirà per a la confecció de la selecció catalana que assistirà al Campionat d’Espanya de Federacions Sub16 en edat escolar que tindrà lloc el 8 i 9 d’octubre a Gijón, el Comitè Tècnic comunica que la FCA establirà aquests criteris de selecció tan aviat l’RFEA publiqui la circular amb les normes reguladores de l’esmentada competició.