Notícies anteriors

Els màster tanquen els campionats de Catalunya

S'han celebrat els dos darrers, el de pentatló de combinades i el de trail, en el marc de l’Arrels Trail de Canovelles.

Catalunya es proclama subcampiona per federacions

La selecció catalana va tornar a pujar al podi, una posició que no abandona des de la creació del campionat.

Dues medalles catalanes a l’Europeu d’Espoo sub 23

Paul McGrath es va proclamar campió d’Europa als 20 K marxa, mentre que Berta Segura va fer bronze al 4x400 m.

Tarragona torna a acollir el Pentatló màster de combinades

L'estadi Natàlia Rodríguez viurà el campionat de proves combinades màster amb diversos noms destacats del panorama.

Criteris de Selecció

· Nota informativa sobre els criteris de selecció per al Campionat d’Espanya Sub16 en edat escolar.
Davant la proximitat de la fase final del Campionat de Catalunya Sub16 d’aire lliure, i donat el lògic interès d’atletes, tècnics i clubs catalans sobre els criteris de selecció que aquesta Federació establirà per a la confecció de la selecció catalana que assistirà al Campionat d’Espanya de Federacions Sub16 en edat escolar que tindrà lloc el 8 i 9 d’octubre a Gijón, el Comitè Tècnic comunica que la FCA establirà aquests criteris de selecció tan aviat l’RFEA publiqui la circular amb les normes reguladores de l’esmentada competició.